ARKITEKTURA KOMPJUTERIKE PDF

ARM2 kishte Cortex-R ka objektiv aplikacionet ne kohe reale, dhe Cortex-M ka objektiv mikrokontrolluesit. Ne Thumb, kodet me te vogla te operimit kane me pak funksionalitet. Teknologjia Thumb-2 u shfaq ne berthamen ARM , e shpallur ne Thumb-2 zgjeron kompletin e intruksioneve Thumb te limituar ne bit me me teper intruksione bit per t'i dhene kompletit te instruksioneve nje shkalle me te larte. Mund te themi se ne ARMv7, ky qellim u arrit.

Author:Donos Nabar
Country:Egypt
Language:English (Spanish)
Genre:Life
Published (Last):8 December 2017
Pages:107
PDF File Size:4.96 Mb
ePub File Size:15.13 Mb
ISBN:608-6-96969-916-1
Downloads:38606
Price:Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader:TaugrelEdmond Beqiri Karakteristikat e sistemit kompjuterik Procesori-pjesa qenndrore e kompjuterit Struktura funksionale e sistemit multiprocesorik Konfiguracionet memorike mbimbuluese Interliving Lla mba elektronike. Microprocessor quhet komponenti kryesor Brenda kompjuterit personal ang. Kujtesa Memory 4. Mbledhsi shumzuesi 1 shumzuesi 2 pjestuesi mbledhsi c.

Inkremnenti 1 inkrementi 2 degzimi zhvendosja operacionet e Bool-it. Learn more about Scribd Membership Home. Much more than documents. Discover everything Scribd has to offer, including books and audiobooks from major publishers. Start Free Trial Cancel anytime. Uploaded by AjnurB Document Information click to expand document information Date uploaded Dec 06, Did you find this document useful?

Is this content inappropriate? Report this Document. Flag for Inappropriate Content. Download Now. For Later. Related titles. Carousel Previous Carousel Next. Arkitektura Dhe Organizimi i Kompjutereve - Dr. Jump to Page. Search inside document. Paskalina e njohur e Blez Paskalit Fig.

Bllok-skema e kompjuterit personal. Inkremnenti 1 inkrementi 2 degzimi zhvendosja operacionet e Bool-it rendi i instruksioneve renditsi Fig. Granit Zhubi. Veton Sopjani. Arbana Ibaj. Shqipe Deda.

Gezim Veliu. Elian Ibaj. Blandi Alcani. Anonymous OLP4jv. Abaz Memeti. Eralda Sollaku. Learta Lila. Lulzim Lumi. Mensur Avdiu. Besart Kuleta.

AFMBE DUNGEONS AND ZOMBIES PDF

Arkitektura kompjuterike

.

GALTECH GEAR PUMP PDF

Tag: arkitektura kompjuterike

.

Related Articles